Dance team

Imorse vaknade jag av att Emily ringde mig och sa " I'm here". Sa med efter nagra svordoma (tur att min vardfamilj inte var uppe) packade jag ihop mina grejer och sprang ut till Emily i pyjamas och raggsockor pa mindre an tva minuter. Men inte konstigt att jag forsov mig med tanke pa att Dance Practice borjade klockan 06.15 vilket ar aaaaldeles for tidigt for mig!! Imorgon ska vi ha varan forsta uppvisning under veckans hemma match i Basketball. Jag tycker inte om varan dans sa varst, ar valdigt annorlunda jamtemot dansen jag ar van vid hemma i Sverige. Sa vill egentligen inte visa upp den imorgon hahaha men skit samma, jag har galet kul med tjejerna i Dance Team sa det ar vart det. Sa har kan ni om ni vill fa er ett gott skratt se dansen vi ska dansa imorgon:
 
Efter skolan idag sprang jag 4 km vilket jag inte gjort pa lange och jag marker verkligen att jag saknar att springa sa sak borja med det igen! Sen akte jag, Celsey, Quentin och Cooper till badhuset och sen till SUUUUUBWAAAAAY, mmmm jag sparade halva min baguett sa jag kan ta med den till skolan eftersom det ska bli acklig skollunch imorgon...uuuh!

Sen nar jag kom hem idag hade jag fatt ett paket pa posten fran tomtenissarna hemma i Sverige fyllt med sma adventspaket till mig och min vardfmailj. Ni anar inte hur glad jag blev for jag kommer verkligen sakna advent har borta!! Och mina vardsyskon tycker det kommer bli jattespannande med paket varje sondag. HUR MYSIGT SOM HELST!!
 

High School v.s Svensk skola

Jag har åatt i uppgift att jämföra High School i USA med min svenska skola, so here I go:

Jag vill börja med att hela konceptet är väldigt annorlunda med tanke på att vi inte har High School alls i Sverige. High School består av fyra år och man börjar vid 14-15 års åldern som Freshman. Sen övergår man till Sophomore, Junior och sista året är man Senior.

Såhär ser det ut i Highschool för mig i min skola Pekin:

Lektioner- Det är inte som i Sverige att man väljer en speciell inriktnining, går i en specifik klass och har klasscheman. Innan läsåret börjar får man välja vilka lektioner man vill ha kommande termin. Varje lektion har man med olika personer, beroende på vilka som valt vad och det är inte alltid bara din årskurs i klassen du valt. Man har samma lektioner varje dag. Det är 8 lektioner om dagen varav alla är 53 minuter långa. Mellan varje lektion har man 4 minuter att ta sig till sitt skåp och till nästa klassrum. Om man vill gå på toa eller ut på något annat ärende under lektionstid måste man be om råd och ta med sig ett Pass. Lärarna tilltalar man Mr. och Mrs. Skoldagen börjar 08.15 och slutar 15.30.

Lunch- man kan välja melan att ta med sin egen lunch eller betala för att äta skollunchen. På min skolan här i USA får man ett mjölkpaket, en huvudrätt, sallad och för det mesta efterrätt. Någtn som är annorlunda är att man tar inte maten själv utan mattanterna lägger upp åt en. En annan annorlunda och mycket amerikansk sak är att de inte har knivar. Skollunchen är cirkw 20 minuter lång.

Sport- sport är väldigt viktigt här borta och de flesta elever deltar. Sporten är anknyten till skolan och det är träning varje eftermiddag. Den typiska sporten är Football och Cheerleading.


En annan lite annorlundare sak är School Spirit. Att representer skolan är väldigt viktigt. Exempel när man tävlar inom en sport, oavsett om man är sjalv eller i ett lag representerar man skolan. Nästan alla elever och lärare kommer till sportevangemang och hejar på. Varje skola har sin egen symbol och sina egna färger. Ja, school spirit är något speciellt och jag tycker om det. Det blir en större gemenskap. .

Jag tycker personligen att skolan i USA är enklare än svenska skolan, men det kan bero på vilken skola jag går på och vilka lektioner jag valt. Jag tycker vädigt mycket om både High School och gammla hederliga svenska skolan på olika sätt, men om jag utbildningsmässigt måste välja vad jag ville gå skulle det vara svenska skolan. Men High School är verkligen något speciellt och annorlunda jag ar glad över att jag får vara med om och uppleva! Om jag ska vara ärlig är det faktiskt ganska så mycket som i High School filmer :)
 

 

MANIC MONDAY

Nu ska jag berätta för er om min lördag vilket bestod av endast SHOPPING! Vi lämnade hemmet 09.30 och kom hem midnatt. Alltså spenderade jag över 12 timmar åt att julhandla vilket är gaaalet! Jag har aldrig förut lyckats inhandla alla mina julklappar på en dag... Sen på vägen hem åt vi på ett kännt gammalt McDonalds med bilder och små statyer av kända platser i USA. Jag tog en massa bilder med mobilkameran och självklart får jag det inte att fungera när jag försöker ladda över dom till datorn, tyvärr.
 
I går sa vi hejda till kusinerna och sedan åkte jag med Celsey och Quentin på bio. Vi såg Red Dawn, en riktigt bra film som handlar om att Korea invaderar USA. Rekommenderas!
Idag var det skola igen vilket inte alls var lockande efter ett fem-dagars lov... menmen. Jag och Gretel införde en måndagstradition (eftersom att måndagar är sjukt deprimerande), vi ska äta ute varje måndag. Sa hade en riktig mysig kväll med världens bästa Gretel, mycket skratt och skvaller!
 
Vill ni veta något tokigt... vi har redan sattit upp julgranen här borta!! HUR TIDIGT AR INTE DET?!?!? Men jag bara älskar julen och tycker den är hur mysig som helst så det gör inte så mycket... men vill bara inte börja med julsaker för tidigt för då blir det inte lika speciellt! Ett stort plus är i alla fall att jag har två julstrumpor i år hoho, en här hemma hos värdfamiljen och en hos Celsey WOHOOOO :)
 
Godnatt fran mig och mina tokiga tvillingar

Thanksgiving

Idag firade vi thanksgiving fast det egentligen var igår. Min värdpappas systers familj, min värd farmor och värdarfar var här och vi hade en jättemysig familje dag med massvis av mat och sällskapsspel. Jag älskar verkligen att sitta inne och spela gamla hederlige spel med fina människor, speciellt på hösten!
 
...tänkte berätta vad jag tyckte om denna typiskt amerikanske högtid. För att sammanfatta det kort: JAG KÄNNER MIG SOM EN UPPBLÅST BALLONG OCH KOMMER ALDRIG MER VARA HUNGRIG IGEN! usch så mycket mat jag ätit idag. Det bästa var kalkonen och efterrätterna! I matväg hade vi två kalkoner, mos, sås, bröd, böngratäng, macaroner och ost med majs, sen något som påminde om jansons frestelse. Till efterrätt blev det äppelpaj, cheesecake, chips och dip, choklad, pudding, jordnöttsmör och choklad bar och den kända pumpapajen. Bläääää pumpapaj smakar inte gott, känns som att man äter gegga, tyvärr.
 
Sen åkte vi en snabbis och shoppade. Jag hittade ett halsband jag tänkte ge till Gretel. Vet bara inte om jag vill att hon ska få det som julklapp eller avskedspresent när hon åker hem. HJÄÄLP MIG!!
Nu ska jag lägga mig så jag är redigt utvilad till den stora christmas shopping dagen imorgon!!!!
 
Halsbandet säger A circle is round and has no end, that´s how long i want to be your friend.
Ush jag kommer verkligen sakna denna underbara tjej när hon åker hem.
 
 
 
 
 
 

USA GOES KLADDKAKA

Idag har jag mest varit hemma ocg fixat och donat inför imorgon. Tog en lååång sovmorgon imorse (vilket jag behövde) innan jag städade rummet och hjälpte Sohie med skylten till våran hunds nya utebur som jag lovat. 
I princip alla här borta har sina hundar i en bur/inhängnad på baksidan. Jag tycker det är hemskt eftersom att hundar är sällskapsdjur och det ser ganska ensamt ut...
 
Sedan bakade jag för första gången här i USA en KLADDKAKA! Åh kände mig som gamla Hanna igen, hemma i Sverige tror jag nästan jag åt kladdkaka/kladdkake smet minst en gång i veckan... mums! Och jag kände verkligen hur otroligt gott det är när man bakar frå grunden. I USA använder dom sig nästan alltid av pulver man bara behöver vispa ihop med vatten och ägg när dom bakar vilket ger en lite konstgjord sma.. Nej riktigt ska det allt vara tycker jag!!
Nu ska jag lägga mig med en fullproppad mage av smet och kaka, det ska bli spännande att se hur mycket Thanksgivnig mat jag lyckas proppa i mig imorgon ;)
 
P.S Emma, inget slår dina kladdkakor! hur mycket jag ön försöker blir mina knappt hälften så goda. Lova mig att du bakar en kladdis till mig när jag kommer hem? SAKNAR DIG OCH DINA KLADDKAKOR ♥
 

Time flies

Herregud vad tiden går fort. Det är redan 21 November och jag har varit i USA mer än en tredjedel av tiden. Känns som om det var igår jag var hemma i Sverige, fast å andra sidan känns det sjukt länge sedan. Det är väldigt svårt att beskriva för när jag tänker efter har jag knappt insett att jag är så långt bort hemmifrån. Det känn som om jag är i en dröm och när jag vaknar upp kommer allt vara som vánligt igen. Som om jag lever två helt olika liv.
TIDEN GAR FORT NAR MAN HAR ROLIGT :)
 
Svensk saknad :(
 
 
 

The Great Gatsby

Dagen har gått så himla fort och jag har kvar läxor att göra..gaah! Men läste i alla fall klart klassikern The Great Gatsby som vi har prov på imorgon. Tyckte personligen inte att boken var sådär jättebra, ganska trög, men vill se filmen nar den kommer ut.
 
Sen anmälde jag mig till Speech idag. Det börjar efter jul och jag vill göra det för att testa på något nytt och tror det kommer hjälpa mig att förbattra min engelska även mer. De fanns en massa olika man kunde välja mellan och jag valde att göra en grupp grej. (ush skulle aldrig våga göra solo) Vi kommer vara en grupp och få ett manus, det blir lite som teater/drama. ROOOLIGT!! Det roliga med Speech är att man tävlar i det vilket kommer bli spännande men nervöst tror jag!!
Trodde först inte jag kunde vara med eftersom det krockar med min Hawaii resa, men som tur var kunde jag byta så jag kommer nu åka till Hawaii 20 till 27 Februari istället, vilket är 4 dagar efter sista tävlingen.
 
...sen en knasig sak som hände imorse. Jag vaknade upp med blooooood på kudden, DRAMATISKT VA?! På ett eller annat satt har jag lyckats antingen klia eller slagit upp ett sår mitt i pannan under sömnen. Lyckat Hanna. Som pricken över i:et så skulle en kille självklart ta kort på mig till Yearbook idag haha.
 
Annars har det inte hänt så mycket intressant idag. Imorgon är det sista dagen innan Thanksgiving break och efter skolan ska jag till Celsey och sen sova hos Gretel. (har inte gjort det på några dagar nu så kommer bli myspys)
 
Och ja eheh det ser ju inte blodigt värre ut på bilderna men det gor faktiskt ont!

Night kisses

Den här helgen har varit väldigt lugn för mig, men tror jag behövde det. Jag hostar fortfarande och har ont i halsen men rösten har kommit tillbaka helt. Tror alla här borta mer eller mindre har drabbats av dumdomduuum... THE FLU!! (vilket är influensan)
 
Nu taggar jag nästa vecka, vilket består av endast 2 skoldagar, halleluja, och sen THANKSGIVING BREAK!! Riktiga Thanksgiving är på Torsdag men vi ska fira på fredag för det passade bäst för släktingarna som kommer. Jag ser jättemycket om att få fira Thanksgiving eftersom jag aldrig har gjort det föut och det är en riktig amerikansk högtid. Kommer bli skönt med lov också :)
 
Men nu måste jag sova så jag överlever de två skoldagarna näste vecka hehe.. godnattpussar frå mig och min nallebjörn.
 
 
 

sickness in tha hood

Istället för att vara på 18 års fest sitter jag hemma med raggsockor och hostar. Untz Untz. Kuligt värre... men life goes on I guess! Något som fick mig att må bättre var 2,5 timmars skype med familjI :) Har sammanlagt räknat ut att jag skypat 4 timmar idag, craaay!
Igår var det partyfredag, jag han att baka choklad cupcakes med jördnotssmör frosting med Sophie innan jag däckade framför tv:n vid 8. Haha pigg tjej! Men cupcaksen blev goda i alla fall:)
 
I Torsdags var jag på Breaking Dawn Part 2 men Gretel, Eddie, Allan, Shelby, Brittany och Vougel. Eftersom jag hade höga förväntningar blev jag lite besviken faktiskt. Eller filmen var valdig bra bara det att böckerna är miljontals gånger superbättre. Men det var en mysig kväll i alla fall.
Kom hem 2 på natten och självklart kunde jag inte somna haha. Så dagen efter hade jag ingen röst och gick runt som en zombie i skolan. Hade till och med på mig mjukisbyxor...GAAAAH vad händer???!! Aldrig igen! Jag kände mig som en riktig amerikanare haha
 
Nu lyssnar jag på Håkan och ska jag göra lite varm choklad för min hals (tror te funkar bättre men varm choklad är godare hehehhe)
 

 

Wednesday

WOHOOOOOO, imorse kom äntligen paketet från min syster och bror fram. Min familj är bara bästbästbäst. Tog med det till skolan för att öppna...vilket visade sig vara en dum idé...
Min bror hade skickat med ett kort på honom och när jag såg det brast jag ut i gråt, det var bara så himla fint och ush vad jag sakar honom!
Min syster hade skickat med ett jättefint kort, örhänge, ett halsband och....ehehehe ett presentkort. Haha Josse jag älskar dig! Sen fick jag Marabou, en tröja av mammi och pappi och en t-shirt från bror. TACK ♥♥
 
Efter skolan idag åkte jag celsey och Quentin till badhuset igen och simmade. Jag hade på mig mina lycko örhängen jag fick ac Josse innan jag åkte till USA och råkade tappa det ena i badhuset. Blev jätteledsen, ska ta vara på det jag har kvar!
...bra Josse och Jakob, ni båda har fått mig att gråta idag. Puss på er♥
 
Efter badhuset hämtade vi upp nya Call Of Duty Quentin beställt, GAAAAAHNLJVGK (.jag vet jag har blivit en COD nörd...) Men det var verkligen amazing och vi satt uppe läänge och spelade!
 
Imorgon ska jag se Wrestling för första gången. Det är min värdbror Isaiah och jag ska försöka komma ihåg att ta med kameran.
 
P.S varje morgon jag är tidig till skolan kan jag skypa om jag tar med mig min svenska dator. Så lägg till mig på skype: hanna.hager
Hittade en charmig bild på mig och mina saknade pöjker i Sverige AJ LÖV JO ♥
(Carro tar bilden, Cornelia ville inte följa med och titta på almorna och Tilda wheeere aaare yooou????)
♥MINA BANANER♥
 

My dad is the best


Undrar om denna dag kunde varit värre... Jag tappade min skoldator i golvet och när jag försökte starta den var skärmen svart och datorn pep så jag fick panik. Har lämnat in den nu och har så länge en lånedator (nämnde inte att jag tappat den i hopp om att slippa betala hehe) Sen gjorde det inte situationen bättre att min flera sidors inlämning till Forensic, vilket var due today, var på datorn heller. Och som pricken över i:et glömde jag alla mina skolböcker hemma imorse så resten av inlämningen gjorde inte direkt någon nytta på mig säng heller...OH LUCKY GIRL!  ...men annars mår jag bra:)
 
Sen när man är i USA är det svårt att hålla koll på vad som händer i Sverige, så förlåt pappanför att jag glömde av Fars Dag igår! Men vill i alla fall skriva en fars dag hälsning till dig även fast det är försent. (Josse och Jakob jag hoppas innerligt att ni firade pappsen, annars ryker ni på stryk)
GRATTIS PÅ FARS DAG PAPPA. Jag sakar dig jättemycket, och jag vet inte hur du lyckas men även dina usla skämt och kommentarer är saknade. Sen har jag insett att vakna upp klockan nio på en söndags morgon till Queen på högsta volym i alla husets högtalare inte är så dumt trots allt, för det saknar jag med.
Så fortsätt punka på min gamle klubbmästare. Lets Go Night Vision.
Titta, jag har världens mysigaste pappa!
♥Puss på dig världens bästa pappsen♥

My Weekend

Ush ibland önskar jag verkligen att helger var längre för jag har haft en riktigt bra helg och vill inte gå till skolan imorgon...
Såhär såg min helg ut:
 
Fredag: I fredags hade jag en rihtigt rolig kväll med min tok vänner Whitney Gretel och Shelby. Undrar om ma kan få träingsverk i magen på grund av skratta, för tror jag fått det..hahah!!!
 
Lördag: i lördags var det Grahams (min värdbror) 18 års födelsedag, men vi ska fira någon annan dag eftersom alla inte var hemma. Jag gav honom världens bästa present: en sverige t-shirt och Marabou, vilket han är beroende av haha.
Annars spenderade jag lördagen med Celsey, Quentin och Junior. Vi åt Appelbee´s och gick såg Skyfall, den nya James Bond filmen på bio. (till PAPPA: jag rekomenderar att du ser den. Det är verkligen en film för dig, den är punkbra.)
Junior är en av de snällaste människor jag träffat. Hur mycket jag än säger emot och vägrar så betallar han för mig. Jag la inte ut en slant på varken maten eller bion. Sen när vi var på Wallmart och jag skulle köpa tabletter som får ens hy att bli finare och naglar och hår hälsosamt och längre så betalade han för det med. Jag ska köpa honom något riktigt fint i julklapp.
 
Söndag: idag åkte jag, celsey och Quentin till Iowa City för shopping. Först åkte vi till en Ice-skating rink, wohooo. Det var hur mysigt som helst och fick mig att tänka på jul. Sen shoppade vi och jag köpte
-två stickade tröjor
-ett par jeans
-ett linne med dinosarier på
-fyra par trosor från VICTORIAS SECRET (gaaah I´m in love)
...och allt detta blev endast 656 kr. Hur bra är inte USA:s priser?!?!??!
På vägen hem åt vi på Red Lobster. Gud så gott. Och till efterätt beställde jag chokladkake med glass och chokladsås (hehe) och den visade sig vara huuur stooor som helst. men också huuur goood som helst, OMG jag är fortfarande mätt....
 
Sist men inte minst IDAG KOM FÖRSTA SNÖN...visst att det smälte direkt men ändå...WOHOOOO!!!!
 
Quentin och Celsey på Red Lobster
WOHOOO bästa linnet ever
 
 
 
 
 
 

Popcorn and glee

Nu när det är kallt och mörk ute blir jag på väldens myshumör. Ikväll satt jag ihopkurad i soffan med filtar och popcorn framför Glee i sällskap av Isaiah. Jag har kommit på varför jag tycker om Isiah så himla mycket, hen påminner mig om min lillebror hemma i Sverige. Han har samma humor, är like knasig och ibland säger han saker Jakob lika gärna skulle kunna säga! Isaiah är den som får mig att bli glad igen när jag är ledsen eller har hemlängtan (fast det vet han inte om hehe)
Och Jakob jag lovar att inte ersätta dig, är bara väldigt glad att ha en toker som springer omkring här borta. Gör det lite enklare att vara borta från dig, saknar mitt lilla pingisproffs!
 
Imogron är det Veterans day, vilket betyder att man hedrar de i armén. Jag måste klä upp mig för ska sjunga med skolkören för både Elementary School och High School. Kommer missa runt halva dagens lektioner på grund av det vilket inte gör mig någonting alls :)
Sen ser jag fram emot helg nu!! Imorgon ska jag busa mad Gretel och Shelby och på lördag blir det Disney filmkväll hos Maranda.

Waterfall

Och så var valet över med Obama som vinnare. Har inte vågat fråga min värdpappa om vad han tycker om det än (hehe) men mina kompisar i skolan säger att dom tänker fly landet till Mexico eller någon annanstans under 4 är... tycker det är överdrivet!
 
Jag, Gretel, Celsey, Quintin, Whitney och Junior åkte till badhuset idag. Jag bara älskar badhus, det var hur kul som helst! Gretel som är fisken i vattnet försokte lära mig att Crawala... vilket inte gick så jättebra...
Efter badhuset åkte vi till en Mexicansk restaurang. Många här borta älskar mecikansk mat och vanligtvis tycker jag om det jag med. Men har haft det tre gånger i USA och helt ärligt så smakar det blääää. Allt är så himla ostigt och smakar B. Plus att man får en böngegga i varje maträtt... USH. Jag var tvungen att köpa mig en Ben&Jerry's efterat så jag fick i mig något gott under kvallen, YUUUM. Jag köpte Chocolate Therapy.
 
Becky flätade mitt hår i Study hall idag, hur coolt som helst. det kallas "Waterfall" och jag ska lära mig att göra det sjalv!
Chocolate Therapy är den bästa av dom här två och passar mig perfekt, eftersom jag älskar choklad.
"Chocolate ice cream with chocolate cookies & swirls of chocolate pudding ice cream"

Obama, Romney and Cross Country

Idag är det val i USA vilket är väldigt spännande. Tyvärr har jag inte följt med så mycket under processen och vi har knappt pratat om det alls i skolan. (Lovar att jag skulle vetat mer om jag gått kvar i min klass i Sverige...)
Personligen hejar jag på Obama och tror faktiskt han kommer vinna. Men det vågar jag inte säga till min värdfamilj för de skulle mördsa mig. Nästan alla jag pratat med här borta röstar på Romney och hatar Obamare. Det är läskigt vad aggresiva folk kan bli haha.
Ikväll/imorgon får vi se vad resultatet blir, SPÄNNANDE.
 
Idag var det också CroBess Coutry Bankett. Massvis med god mat och härligt folk. Det började halv 7 med att vi åt, sen var det bildespel med bilder från säsongen och efter det pris och paketutdelning. Och gissa vad, jag vann en trofé för "Most improved runner". Det är första gången i mitt liv jag vunnit något inom sport så gissa om jag blev förvånad och glad. Är faktiskt stolt över mig själv för trodde aldrig jag skulle klara av det här! Och ärligt talat kommer jag sakna Cross Country, jättemycket. Det har varit hur roligt som helst och jag har träffat massa underbara människor. Sen kommer jag också sakna kännslan före, under och inte minst känslan av prestation när man korsar mållinjen efter en tävling.
 
"Hey hey what do you say RSKA, hey hey what do you say GOOOOO PEKIN"
 Monica, den bästaste av tjejerna!!!!
Medaljer jag fått
Mitt diplom, min trofé och ett P för Pekin.
Goodbye Cross Country :(

Subway yumyum

Som sagt testade vi på Zumba idag och NEEEEEJ, never again! Det var så himla tråkigt att jag trodde jag skulle falla ner och dö! Ledaren visste knappt vad hon gjorde och jag blev inte ett dugg svettig.
På onsdag ska vi istället åka till badhuset för att simma som träning!
 
Efter Zumban åkte vi till Subway. Det var första gången jag ätit Subway i USA och dom är verkligen (som med allt annat när det gäller mat) generösa när det gäller mängder. Exempel i Sverige måste man betala för extra ost, här ber man om lite ost och får perfekt! Sen ville jag ha salami pa min Sub och fick så det räckte till tre mackor haha. Men mums så värt det är!
 
Imorgon efter skolan är det Cross Country Bankett. Alla som sprungit under säsongen ska ta med två maträtter var. Tror de kommer bli ett mysigt avslut.

I]m Alive

Ja det ar sant, jag lever kara vanner! Och jag har det mycket bra dessutom. Detta har ni missat sedan sist:
-Jag har varit med Gretel konstant sedan i torsdags
- Ingen skola i fredags (langhelg WIIHOO)
- Kollade skolans musikal i Fredags "You=re a good man Charlie Brown", ledsen men trodde helt arligt att den skulle vara battre
- Vi skulle ga Hounted House i lordags men fail som vi ar var det stangt fr sasongen sa vi hittade pa annat bus istallet
- Jag har fatt fina presenter fran fina vanner i Sverige
- Imorse testade jag pa det riktiga Farmlife of Iowa och akte traktor
- Sedan har jag och Gretel borjar spela FARMVILLE hahahahaha
...det var lite av vad jag hallit hus de senaste dagarna.
 
Imorgon ska jag testa pa Zumba med Celsey och Gretel i Fairfield. Jag alskar Zumba och hoppas det ar lika kul har borta! Sedan fyller min ena vardbror 18 pa lordag sa jag maste komma pa vad jag ska ge honom, har inga ideer just nu...attansbananer!
 
 
Bilder fran musikalen:

Trick or Treat

I USA blir man aldrig för gammal för bus eller godis, i alla fall inte jag! Med facepaint och onesies begav vi oss ut på äventyr igen, andra kvällen i rad. Och jag kan berätta att jag inte kommer äta godis på några veckor nu! Så mycket godis man får på bara någon timme, det är insane. Och jag gillar verkligen hur mycket amerikanerna går in för det hela. Ett hus vi kom till blinkade fullt med lampor av alla dess färger och spelade Michael Jacksona Thriller hur högt som helst, andra hus har bara hur mycket halloween pynt man kan tänka sig och vissa hus är bäcksvarta med människor sittandes i trädgården i väntan på att skrämma folk som kommer för att säga "bus eller godis". Jag har aldrig gått bus eller godis förut så när jag hörde att alla åldrar gör det blev jag hur taggad som helst haha!
 
 
 

RSS 2.0