Prom Shoes

Förutom min skypning med mina saknade idioter Emma och Lisa har haft en heldag med Monica idag, en av de närmare tjejkompisarna här i Iowa. Vi åkte till Iowa City för shopping och jag lyckades få med mig hem ett par klackar till balen. De kostade mig $27 vilket var bra för jag är verkligen luspank nu! Efter shoppingen åt vi middag på Red Lobster och pratade om snygga killar (haha livet). Hon är en fin vän!
 
Just nu vill jag bara att mars ska gå fort. Jag är trott på snö och det finns inte riktigt något att se fram emot den här månaden. I april blir det prom och FAMILJEN I NEW YORK. Fytt i fan (som norrmännen säger) vad underbart det kommer bli att få träffa min familj igen. Sen känner jag att jag måste sluta tänka och jämföra allt med Hawaii. Känner bara att jag går runt deprimerad nu. Får istället tänka på alla underbara minnen jag fått och alla fina människor jag lärt känna och kommer träffa igen om bara tre månader!
 
 
P.S STORT grattis till Johan Palm som fyller år idag HAHAHAHHAHAH, ush vad jag saknar mina bananer
 
 

Kommentarer
Postat av: Corn porn

Åh vilka snyggisskor!!!!!!! Saknar dig massor Hanna banan!!!!<3 Johan saknar dig också! Pussi

Svar: tck min fina tight-corri :) saknar dig for mycket!!! <3 johan ligger i min sang nu och sager att han saknar dig, pusspuss!
Hanna Häger

2013-03-04 @ 17:23:30
Postat av: Carolina Rigo

VI SAKNAR DIG HANI!!!! Skojar inte, krama mig NUUU ): du får en kram mentalt i alla fall

Svar: om jag bara kunde skulle jag ge dig alla kramar i varlden!!!!!!
Hanna Häger

2013-03-04 @ 18:26:19
URL: http://fakechanels.blogspot.com
Postat av: emmi

HAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA JOHAN PALM HAHAHAHHAAHHA kommer aldrig sluta skratta¨

bajsigt fina skor hanni!!! pussisar

Svar: HEHEHEHHEHEHE forever in my heart........... tack sa mycket emmsan puss pa pannan
Hanna Häger

2013-03-04 @ 20:47:42
Postat av: josefine f

Gaahh!! EXAKT sånna skor vill jag oxå ha på balen!!! Super snygga!
Haha hoppas jens får se detta...johan palm mobilen..hahahha
Och vi har fått ditt paket!! Tack så jätte mycket!! Godiset smaka superonaturligt och elin e höll på och spy när hon åt chokladen för att den smaka mjölk hahaha men det ja gott!! :)) tack så mkt för brevet vi saknar dig med!! <3
Btw... HUR SNYGG ÄR DU KVINNA??? hawaii.. <3
längsta kommentaren ever puss sakmar dig!!

Svar: DU om du inte hittar nagra kommer jag ju hem innan balen sa kan du fa lana dom!! eller nar har ni bal btw? HAHAHA jens ar den varsta mobbaren nar det kommer till johan... please sla honom fran mig, och ge honom en kram ocksa.. om han ar snall!haha vad bra :) Men jaaaa skoja inte, nu har jag ju vant mig och tycker det smakar gott men i borjan hatade jag det, ofta elin tyckte det smakade mjolk hahah knas :) SAKNAR ER FINISAR SA HIMLA MYCKET <3 oj, tack vad glad det gor mig! Du ar himla fin de med ska du veta! och langa kommentarer far mig bara att bli glader, pussar och kramar pa dig <3 saknar dig :(
Hanna Häger

2013-03-05 @ 22:39:24

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0