Sunshine

Kollade vädret för min kommande vecka och klagar inte direkt. Svenska sommar kan ju slänga sig i väggen IOWA HERE I COME!

Classmates

Ja, vad ska man säga?
Att säga hejdå till några av de underbaraste klassmates jag någonsin haft var inte det minsta lätt. Usch. Tar emot att lämna er kamrater!
 
Om ti månader lovar jag att bjuda på hamburgare igen, men då riktiga American Burgers. KÄRLEK TILL ER.
 

Fly on your wings of love

Kikar lite på min flyginformation och såhär ser schemar ut:
-  incheckning på Arlanda 05.20
- 07.20 lyfter jag och landar i London 09.05
- väntetid och chilligrill i nästan 3 timmar
- 11.45 bär det av igen och den här gången till....
- Chicago där jag landar 14.15
- återigen väntan och nu i drygt 4 timmar
- sen till sista flyget 18.25 mot Iowa
- 19.40 FRAMME!
 
Jag kommer resa i grupp med andra utbytesstudenter från andra ställen i Sverige som också ska till USA och även en ledare kommer flyga med oss vilket jag tycker är jätteskönt. Tror knappast jag hade klarat det själv, Haha hade virrat bort mig i antingen London eller Chicago....
Men nu kan jag andas eftersom ledaren kommer hjälpa mig ända till sista flyget.
Eftersom det är 7 timmars skillnad har jag räknat ut att resan kommer ta ungefär 19 timmar... NITTON TIMMAR!!!
Har aldrig flygit så galet länge förut, men det är det värt det föööör...
 
...NU ÄR DET BARA 6 DAGAR KVAR OCH JAG ÄR SÅ SJUKT GALET TAGGAD!!!!!
Eftersom vi åker i grupp och dom ska hålla koll på oss måste vi ha på oss denna feta outfiten YEAH
 
 
 

SEVEN DAYS

Idag har jag haft fullt upp och fått massor gjort. Imorse var jag hos Lisa, Lisa är min kompis som också skall vara utbytesstudent i USA men i Texas. Man kan ju säga att hon ligger liiite bättre till än vad jag gör, fick lite småpanik när jag fick se att hon lagt fram allt och redan provvägt och grejer. Menmen det löser sig som jag alltid brukar säga hehe....
Efter det åkte jag och Mamma in för att kolla på resväskor, vi köpte ett handbagage och beställde en baotastor som kommer på onsdag. Har också hunnit träffa mina kusiner och Johanna idag.
Johanna hjälpte mig att börja packa vilket jag verkligen behövde. Tack sötis, nu har jag lite bättre koll.
Kvällen spenderades med mammi och syster. Vi har ätit ute på restaurang och spelat monopol, riktigt mysigt. Kommer sakna våra små tjejkvällar!
 
nu är det....... 7 days..... kvar. Hoppas ingen ringer mig och säger jag ska dö.......
 
 

Send a wish upon a star

AAAAAH jag kan inte sova...resefeber?? Who knows, men tror det är alla känslor och allt som händer som styr runt i mitt huvud och vägrar ge mig lugn och ro haha. Som vanligt när jag inte kan sova börjar jag megatänka, och såklart om USA. Tankar, förväntningar ja allt. Och många har frågat mig vad mina förväntningar är...expectations expectations.
Om jag ska vara ärlig har jag inte så höga förväntningar, tror det är för att inte göra mig själv besviken.
Hoppas på ett superawesome år med underbart folk, bra skola och god mat. Jag hoppashoppas verkligen jag blir senior också, vore awesome att få uppleva graduation!
 
Pratar fortfarande med min värdmamma och jag har frågat om det finns möjligheter för mig att dansa där och det finns det! FEEETT.. ett år utan dansa hade varit bajs. Så nu blir det dansa, inget pausa.
 
Men ska försöka somna nu för imorgon ska jag upp tidigt, åker till stan med mammi för att köpa resväska och sen kommer Johanna hit. Hon ska förhoppningsvis få lite bättre ordning på mitt packningstänk än jag har haha, NEED YOUR HELP!
Sweet dreams
 

I love you girl

Idag vaknade jag runt tio tiden, tog en promenad och åkte sedan hem till Emma för att träffa henne en sista gång. Vi hade det jättemysigt och sötis som hon är hade hon bakat en kladdkaka. (tjejen gör Sveriges godaste kladdkakor FOR REAL)
Vi satt på verandan, åt kladdkaka, glass, chokladsås, bär ja tell me about it. Sedan åkte vi in till stan och satt vid museeparken innandet var dags att säga hejdå vilket inte var lätt. Usch.
 
Emma jag kommer sakna dig så otroligt mycket. Vet inte riktigt hur jag kommer klara tio månader utan dig och dina kladdkakor. Du är världens underbaraste och finaste tjej. Glöm aldrig det. Tusen pussar till dig så ses vi när jag kommer hem. ÄLSKAR DIG.
 
 
 

Bye Gothenburg

Kom precis hem efter två soliga dagar i Göteborg där jag träffade mina pärlot Carro och Lollo. Kommer sakna er så himla mycket, men vi ska ses mer än någonsin nästa sommar och under tiden jag är borta SKYYYYYYPE!! 
 
Nu är det bara 9 dagar kvar tills jag åker! OMG, tiden kommer gå så hima fort. Ser verklifen fram emot att åke, min värdmamma berättar att det just nu är omkring 35 grader i Iowa. HUR HÄRLIGT??
Här får ni lite bilder från Göteborg PUSS så länge
 
 

Hello people

Utöver planering och förberedelser inför USA försöker jag somsagt träffa vänner så mycket jag bara kan! Ikväll åt jag middag på Ankdammen med fina tjejer från min förra klass, riktigt mysigt..fast egentligen waaaay tooo expensive for me... men man fick äta hur mycket man ville från grillbuffén så det var det värt! Nu är jag en glad och mätt Hanni
 
Imorgon är min sista arbetsdag vilket jag tycker är sorgligt. Har haft fyra riktigt awesome veckor med underbara tjejer. Det jag gjort kallas Drömsommarjobbet med Dans i Värmland. Vi är 20 dansare som koreograferats av Håkan Meyer, och sedan i onsdags har vi haft föreställningar lite här och var i Karlstad. Imorgon är de två sista av våra tio föreställningar och ni får gärna komma och kolla. Stora torget klockan 12 och 14, be there.
HEJ SÅ LÄNGE
 
Bilder på oss dansare :)
 

HELP ME

Har försökt börja med min packningslista, seriöst HJÄLP MIG! Jag ska packa inför ett helt år och det står helt still i mitt huvud. Vad tar man med sig lixom? haha det roligaste är att jag vet att jag kommer glömma något och bli skitarg... jag suger på att packaaaaaaaaaaa bläääää
 
Menmen annars så har jag mailkontakt med min värdmamma, känns skönt att få lära känna henne lite nu innan jag åker och allt hon skriver och berättar är jättespännande! VILL ÅKA NU, fast ändå inte.. Jag måste verkligen hinna säga hejdå till alla underbara här i Sverige.
Förstår inte hur jag ska få ihop allting, vill träffa alla och inte bara en gång. Det funkar bara inte!! 
På tisdag åker jag till Göteborg för att träffa Carro och Lollo och förhoppningsvis the other bananas.
 
(Carro har lovat att hjälpa mig med en ny header så ni behöver inte plågas länge till med den fula jag har nu)
 
PUSSISAR
 
 
 
 
 

YIPPIKAYEY

Howdy do?
Somsagt igårkväll fick jag ett fint mail från min värdmamma där hon berättade massor om hur dom bor och hur "excited they are." :) och idag fick jag också infromation från STS om mitt år i USA.
 
Jag kommer bo i Fairfield som ligger i staten Iowa. Där kommer jag bo med värdmamma, värdpappa, värdsyster på 7 år och en annan utbytesstudent från Australien. HUR AWESOME BLIR INTE DET??!?! Dom har också en son och en till dotter som inte bor hemma.
Jag kommer bo lite på landet tror jag men dom sa att dom inte var farmers haha. Däremot har dom två dammar och en pool, yeah :)
Skolan jag kommer gå på är Pekin, vilket är en liten skola och det tycker jag är bra. Hellre en liten än en stor.
(kollade på skolans matsedel vilket mest bestod av pizza och choclate chip cookies... hej fet Hanna hehe???)
 
                                               
                                      
    
  
 
 

HELLO

Jag heter Hanna och är en tjej på 17 snart 18 år som ska vara utbytesstudent i USA i tio månader.
Den här bloggen har jag för att många tjatat på mig och jag har faktiskt lovat (dumt av mig?) så tänkte jag det är väl kul att ni här hemma i tråkiga Sverige kan få läsa om hur jag har det. Får se hur duktig jag kommer vara med updatering och så ahha men ska göra mitt bästa!
 
Jag åker med STS den 4 augusti FREAKING SNART! Jag är så himla supermegataggad! Fick reda på placering igår, har inte kunnat sitta still sen dess, det är halt sjukt! men berättar mer om allt sen, hejdå
 
 
 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0