HAWAII HERE I COME

Idag började Track (det är typ som friidrott) så äntligen har jag regelbunden träning igen. Jag tyckte det gick helt ok, men vet att träningsveren kommer vara på mig imorgon!!
Förövrigt har min dag har varit riktigt lugn fram tills klockan 6 då jag började packa inför Hawaii. GAAAAAAH, jag blir arg på regler om väskor hit och väskor dit. Först hade jag bara tänkt att ta med mig carry on så jag skulle slippa betala för incheckning, men saklart fick det precis plats (alltså skulle saker jag tänkt köpa på Hawaii inte få plats på hemresan...), så jag fick tänka om. Efter tre timmars av stressande, svärande (såklart på svenska så ingen forstår..hehe) och massa ompackningar är jag äntligen nästan klar. Så nu kan jag pusta ut, slappna av och jag tänker inte stressa över mitt American Government prov jag har imorgon som jag inte hunnit plugga på... det ligger väldigt lågt på min prioriteringslista just nu. För om två freaking dagar kommer jag vara framme på Hawaii, WOHOOOOOO!!
Det här är mitt sista inlägg innan jag åker så ni far ha det bra i snöiga Sverige medans jag ligger och solar i paradiset. Pussar och kramar på er ♥ 
 
Hälsa på Arne :)

Girls night

Igårkväll hade vi en mysig tjejkväll! Jag och några kompisar gick ut och åt, på bio och hade skoj, en riktigt typiskt amerikansk kväll. Vi såg "Safe Haven" och jag grät som in i jag vet inte vad...ush vilken jobbig film, men väldigt bra! Ni borde se den!

Idag har jag mest slöat i sängen framför Grey's Anatomy med massor av pizza och godis..... Hawaii och bikini here I come höhö... 

 
 
 

Happy Valentine's Day

Glad alla ♥-dag finisar! Hoppas ni har haft en mysig dag full med kärlek och choklad, det har jag i alla fall. Eller det har mest varit som en vanlig dag bara det att jag fick godisar och kort från mina fina vänner och så var allt lite extra mysigt idag. Sen igår sprang vi som är med i Spanish-Club runt och delade ut läsk och blommbud alla gulliga par här på skolan köpt till varandra. Puss på det.
 
Jag kom nyss hem från hemmamatch och det var supernervöst Vi är inne i slutspelen så det är antingen vinna eller försvinna och vi vann, Go Panthers!! Jag hann också skypa lite med Johanna idag när jag kom hem från skolan, wohooo! Den här gången med betydligt mycket bättre täckning! Puss på dig
 
"Dance your way into my heart Valentine." / Valentine you are my best friend."
Fast att jag inte hade en alla hjärtans dag dejt är jag glad och full med kärlek, titta bara på alla hjärtan som flyger kring mig.

Gun crazy

Här om dagen såg jag poliser på skolan och undrade varför, fick svar på det idag. Det var tydligen ett pipistolhot, jag vet inte så mycket om det men hört att en en elev hade hotat en annan och nu slängde skolan ut honom. Mer om vad som hänt vet jag tyvärr inte, men lite scary är det. Och sjääälvklart händer det i USA där nästan alla äger minst en pistol. I huset jag sitter i just nu (min värdfamilj) finns det minst fyra pistoler... och dom blir arga när Obama försöker göra lagen om "guns" mer strikt.
 
Haha, annars har jag det bra, och vill ni veta något bläigt min värdbror precis gjorde: han äter macka med ägg OCH sylt på sammtidigt.... och så tycker han att jag är konstig när jag har ketchup på lasagne!

Hola Coca-Cola

Den här skolveckan kommer bli hur lugn och underbar som helst. Det är utvecklingssamtals vecka (Parent-Teacher Conference week) så vi slutar tidigare tisdag + torsdag och är lediga på fredag. Så planerar att beställa klipptid fredag, för jag har inte klippt mig på tusentals dagar och mitt hår bara hänger och flänger över allt. Sen om jag får tid tänkte jag leta balskor i helgen också.
Nu ska jag göra läxor. Min American Government är så himla lat... han ger oss 50 extra poäng om vi skriver "The Constitution of the United States" för hand, FÖR HAND! Och medans vi gör det kollar vi på filmen "National Treasure". Haha snacka om lat, och snacka om skrivkramp...
 
Chillin with ma flag

GOING TO LOS ANGELES

Jag har suttit i ungefär fem minuter och försökt beskriva hur lycklig jag är men det går bara inte för det är obeskrivligt. Jag fick precis reda på att jag vunnit en resa till Los Angeles. JA HAR VUNNIT EN RESA TILL LOS ANGELES! Det är helt galet stört. Jag var med i en tävling STS höll i då jag gjorde en film om "Livet som utbytesstudent.", (filmen här nedan) och fick ett mail idag att jag hade vunnit. Så den 25 till 31 Maj kommer jag befinna mig i LA och besöka bland annat: Hollywood, Beverly Hills. Universal Studios och andra ställen. Jag ringde min syster direkt (skype) och när jag såg att vi kommer besöka Disneyland också började jag gråta. Jag vet.... megatönt men seriöst Disneyland är min dröm! Och det ända som kommer kosta mig är flygbiljetterna dit och hem vilket jag på något sätt får skrapa ihop till men vafasen, man säger ju inte direkt nej till en gratis resa! LOS ANGELES HERE I COME
 
Forsokte hitta en glad bild på mig och det här var den gladaste jag hittade, saknar min Tidlis!

What to wear?

Idag stannade jag som sagt hemma från skolan vilket jag kände behövdes. Jag sooooov, åt massa gott och kollade på film hela dagen! Wunderbart och nu mår jag mycket bättre :)
 
Något jag kom att tänka på som kan vara interessant är hur olika man klär sig beroende på vart man kommer ifrån. Till exempel så är det stor skillnad på mig och mina americano vänner. En vanlig dag i skolan här borta har jag på mig: jeans, tröja (ofta stickad) eller t-shirt/line. Och varje dag får jag kommentaren "Vad fina kläder du har på dig, vad uppklädd du är", fast att jag inte klätt upp mig alls haha. I princip alla andra på mitt High School har på sig: mjukisbyxor/yoga byxor, t-shirt (oftast skoltryck på) och hoodie eller fleece. Just some random facts, GODD NIGHT HOMIES!
 
Bild på mig och Maranda när vi blir förhorda i Spanskan:
Mitt spanska klassrum:

Ninja Turtles

Idag har det varit en vanlig dag i skolan, bara att jag mådde pissigt! Så åkte direkt hem efteråt och somnade direkt. Imorgon ska jag och värdsyster vara hemma (hon har streptokocker) och jag ska bara vila för nu är det FEMTON DAGAR KVAR TILL HAWAII och jag vill inte bli sjuk!!! Sen köpte jag våran Dance Team t-shirt idag. Älskar ryggen där det står "Personally victimized by April Brown", quote from Mean girls, filmen som beskriver highschool livet perfekt ;)
 
 
Här får ni dagens kommentar "Hanna, seriously stop smiling like that, you look like a creepy turtle" hahha.... antar att mina amerikanska vänner anser att likheten mellan mig och en sköldpadda är stor.

Ser ni likheten...???!
 
 
 

Super Bowl

Såhär såg min helg sett ut:
 
Lördag - gick upp tidigt för att åka till Speech Contest. Jag aer sjukt nervös, men som tur var hann vi gå igenom det några gånger innan det var dags att gå upp på scen. Det gick bättre än jag förvantat mig och var galet kul!! Efter det åkte jag, Grahem och Seth till Chli´s och åt middag. MMMM vilket bra restaurang!
 
Söndag - som ni kanske vet var det SUPER BOWL i söndags och alla amerikanare went craaaazy. Vi åkte till min värdpappas chefs superbowl party och täaffade massa roligt folk i alla åldrar. Om jag skulle sammanfatta dagen med ett ord skulle jag säga maaaat. Gud vad mat det fanns, och såklart ville jag smaka på allt....vaknade fortfarande supermätt imorse! Jag hejade pa Ravens i Super Bowl och dom vann WEHOO! Men det jag tyckte var bäst var reklamerna (super bowl är kända for sina reklamer). Men det var en väligt bra dag/kväll i alla fall.
 
Måndag - idag var vi lediga från skolan vilket v ar varje första mandag i en ny månad. Så jag ha spenderat dagen skypandes alla möjliga saknade människor. Mysmys, alltid lika kul att prata med folk hemma i sverige och höra vad som händer. Kramar på er!
 
Här får ni lite bilder från helgen:
 
Seth och Graham efter deras Improv i lördags.
Maten i lördags. (till höger Donuts holes)
En fjärdedel av maten i går (sen var det efterrätt på det också)
Jag skypade med saknade Josefine i två timmar :)

PANIC AT THE DISCO

Imorgon är det State i Speech, vilket betyder att de som gick vidare från forra Speech tävlingen ska tävla igen imorgon. Men eftersom min grupp tyvärr inte gick vidare hade jag bara tänkt att åka dit för att kolla..MEN det visade sig att i en tjej i en av dom grupperna som gick vidare inte kan gå. Och det säger hon i sista minuten, så nu ska jag tydligen ta hennes plats. Så imorgon ska jag tävla och jag har ingen aning om vilka placeringar jag har eller vad jag ska säga. HAR PANIKAT HELA DAGEN, men som tur är får man ha med sig script...haha önska mig lycka till!

Utöver min panikattack hann jag skypa med Johanna idag, och även fast täckningen var uriusel så var det mysigt att få prata med henne igen. Miss you girl
 
              glad och ovetande                        ---                      what the heck is going on?         ---                    ooooh, shoot me now!

happy days

Oj, förlåt för det förra inlägget. Vet inte vad som hände, antar att jag var trött. Sen förlåt för den dåliga uppdateringen men har det så kul sa jag glömmer helt av att jag har en blogg. Ska bättra mig! Vill bara säga att just nu att allt sa himla himla bra och har får ni några bilder :)
 
1, Sneak peek på min balklaning hoho // 2. Amerikanska kanelbullar aka cinnamonrolls (och ja, dom dränker dom i glasyr istället för pärlsocker) // 3. Matteplugg med tjocka boken // 4. Våra basketball seniors. // 5. Sa hejdå till Cody som slutar High School nu och börjar college :( // 6. Från när jag blev frågad till balen // 7. Har börjat se på serien Once Upon A time och är beroende nu. // 8. En bild på en väldigt glad Hanna.

RSS 2.0