Homecoming Week

Imorgon startar Homcoming Week och jag är excited!
Vi ska vara i skolan klockan ett för att pimpa korridorerna. Sedan spelar killarna volleyball och tjejerna football. (ombytta roller) Jag har anmält mig till footballs matchen haha. Egentligen får ingen som är med i Cross Country splea för våran coach. "Vi kan skada oss", men eftrsom det är once in a life time för mig så låtsas jag om att jag inte visste...
Efter det utnämns homecoming Queen och King.
På måndag är vi lediga, WOHOOO. Sedan kommer tisdag till fredag vara ganska chill tror jag. Varge dag har olika teman och man klär ut sig. 
I år är det:
- Favorite  Character Day
- Fear the Beard day (man klär ut sig till f farmer med skägg)
- Eleverna klär ut sig till lärare och lärare klär ut sig till elever
- Spirit day (man har på sig skolans färger. Rött, vitt och svart.)
 
Sedan fredag kväll är det Homecoming game på hemmaplan. Efter det gör man sig iordning inför dansen. Tror det kommer vara som ett skoldisco/ 9:ans bal. Haha men det kommer bli kul!

Bild från när jag skypade med syster och mamma idag :)
 
 
 

Backstreet Boys

På väg till the footbaal game hade jag, Maranda och Cheyanna ett Backstreet Boys party i bilen. Säger bara NOSTALGI!
...och idag när jag äntligen kom ihåg att ta med kameran tog batteriet slut efter jag hunnit tagit fem foton. Stor skräll. Menmen, ska ladda den inför nästa vecka då det är Homecoming game på hemmaplan!
Vi vann ikväll, igen. Alla säger att vi är bättre än någonsin i år, vi har vunnit alla våra matcher hittils. Superkul! GO PANTHERS!
 
Nu taggar jag långhelg. Har tre dagar ledigt för vi har ingen skola på måndag. Imorgon ska jag skypa syster och sen baka (har inte bestämt mig än men tror det blir cookies) till Marandas, Emilys och Brittanys 18th Birthday Party som är på söndag. Kommer bli awesome!
Imorgon kommer jag skriva om vad kommande Homecoming week innebär, så håll er uppdaterade ;)
KRAMAR
 
Värdbröder Christian och Graham.
Emily, Brittany och jag.
 
 
 
 
 

The family of farts

DIOS MIO kan med glädje berätta att jag idag sprang en minut snabbare än förra gången. Härlig känsla!

Idag kom Becky (våran area rep.) till skolan för att lämna över papper till mig och Gretel om aktiviteter som man kan göra med andra utbytesstudenter. Det var allt från shopping helg, knytkalas, skidtrip och annat kul. Vill jättegärna och ska gå på allt jag kan för träffa andra utbytesstudenter vore hur kul som helst. Så nu har jag mycket att se fram emot. Ser också fram emot nästa vecka för då ar det HOMECOMING WEEK. Orkar inte nu, men lovar att berätta allt kul det innebär i ett senare inlägg.
Min värdmamma är kvar på sjukhusset, men mår bättre så förhoppningsvis kan hon komma hem sbart. Vi saknar henne!

...en sak jag funderat på. Är det bara min familj eller är alla amerikanare så?? För mina värdbröder och värdsyster ptuttar ocg rapar hej vilt hahaha. I början tyckte jag det var hur äckligt som helst men nu har jag vant mig och ignorerar det...men lovar att inte ta efter dom! INSANE

Nu ska jag sova, här har ni bilder på mig och pruttkingen Isaiah.

Run your heart out

Gick upp fem imorse för att göra mig iordning för Dance Team träning. Nästan en vecka kvar tills vi ska visa upp dansen för hela skolan och jaaa..det kommer bli spännande! Haha skrattar lite åt dansen för den ser ganska så heltokig ut, men om jag ska vara ärlig bryr jag mig inte för det är kul.
Träningen idag var busenkel, tror inte Mr Eidahl (coach) vill slita ut oss dagen innan våran andra tävling i Iowa City för veckan. Imorgon gäller det, RUN YOUR HEART OUT! Önska mig lycka till.
När jag ko hem idag fick jag reda på att min värdmamma fick åkta ambulans in till sjukhuset tidigare idag. Hon knäckte ryggen och kunde inte röra sig, men nu mår hon bättre och får förhoppningsvis komma hem imorgon!
Hon blev så glad när jag berättade att jag tänkte laga svensk mat till familjen nästa måndag eftersom vi är lediga från skolan. Något tips på vad jag kan laga?
Kramar på er!
 
 
Mitt skåp i omklädningsrummet
 
Jag och Monica
 
Mitt skåp i korridoren
 
 
 

National Sibling Day

Idag är det the National Sibling Day här i USA så tänkte skriva en hälsning till min underbara syster och bror hemma i Sverige.
Ni är de finaste syskon man någonsin skulle kunna önska sig här på jorden och jag ser upp till er så himla mycket. Saknar er varje och önskar ni var här så jag kunde slåss, bråkas och krama er tusen gånger om.
ÄLSKAR ER
 
 

The Animals Were Gone

Idag har varit en bra dag. Alla i Cross Country var tvugna att lämna skolan efter 6:e timmen för att åka till Iowa City där vi tävlade. Det gick bra faktiskt, även fast solen stekte på som bara den! GAh vädret hät borta gör mig galen. Ena dagen fryser man fingrarna av sig... andra smälter man i solen..
På torsdag är det tövling igen i Iowa City, samma bana, får se om jag springer snabbare då, hoppas det!

Imorgon är det en vanlig dag, förutom att vi äter middag tillsammans efter träningen. Vi gör det varje dag dagen innan en tävling, och det är mysigt och jättemumsigt!!
Sen har Hanna tydligen lyckats samla på sig en timmes kvarsittning....?!? DAMMIT. Tydligen funkar det inte att vara den nya utbytesstudenten från Sverige längre haha... men det är faktisk svårt att komma i tid med tanke på att rasterna är fyra minuter! Om man fastnar i en konversation med en lärare efter en klass är det kört...

Har bildbrist så ni får nöja er med några från min MacBook...ska ta med kameran till skolan imorgon!
 
Beautiful picture of me and Maranda
 
Skolans matsal under Studyhall.
                   Nu ska jag somna till Damien Rice, vilket jag gör varje kvall.
NIGHT KISSES
 

Chocolate Factory

 
Idag åkte vi och shoppade, minns inte vart, men det var 50 min bort med bil Affärerna där var inget för mig så köpte ingenting... men däremot fanns det en CHOCOLATE FACTORY vilket passade mig perfekt, så spenderade större delen av min tid där haha.
Lägger mest upp bilder nu, är så sjukt trött så skriver mer imorgon. Haha har varit tröter hela dagen, jag somnade i kyrkan imorse...think I´m going to Hell!
Ikväll var mitt hår Sophiees underhållning vilket resulterades med...
 
 

Home sweet home

Nu har jag äntligen tid att visa er mitt nya hem här i USA, varsegoda:
Hörnan mina värdbröder förvandlar mig till ett COD proffs...
 
Min säng i mitt och Sophies rum...
THUMBS UP!
 

Peach Jam

Dagarna rullar på som vanligt här borta och idag var inget särskilt. Skola, träning sen hem. Jag har hunnit pimpa mitt rum lite (med tanke på att jag inte haft läxor på två dagar yeeeey) och har tagit kort på huset, tänkte lägga upp det snart så ni kan se hur jag bor!
Idag lärde min värdpappa mig och Sophie hur man gör Peach Jam. Mmmm så gott, hemmagjord sylt är den bästa sylten! Det här receptet ska jag defenitivt ta med hem!
 
Annars är det snart helg och såhär der min helg ut:
´-Football Game imorgon på hemmaplan
- Cross Country tävling lördag morgon
- Bon fire hos Victoria lördag kväll
- Shopping söndag
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig för imorgon är det FCA innan skolan. FCA är varje fredag kvart över sjuish och alla som vill får komma. Det är som en kristen samling och man sjunger,pratar och lyssnar på olika personer. Ni kanske undrar varför jag följer med på det även fast jag inte är kristen, men jag tycker det är mysigt och härligt folk + att de bjuds på färska cookies för 1 dollar..hehe.
 
 
 

SWEDISH CANDY

Har jag någonsin berättat för er att jag har världens bästa familj. Idag när jag kom hem låg det på köksbordet ett stooort packet till mig full med underbarheter! När jag öppnade paketet kändes det jättekonstigt att se så mycket svenskt på en gång, men det gjorde verkligen min dag. ÄLSKAR ER!
+ att min världfamilj blev helt förtollade av svensk choklad! De sa gång på gång "Du är bäst jag älskar dig och din familj som skickade det här" Sen var hälften borta haha.
Anto och Mark (värdföräldrar) fick en bok om Sverige och Mark säger "Det här är inte Sverige.. för fina bilder!" Haha när man lär känna honom är han riktigt rolig, han har en välrigt speciell humor :)
I packetet var det:
- 3 marabou
- 2 påsar dumle
- 1 påse marrianne
- 1 påse pllockgodis
- massa minidaim
- två ballerina kakapacket
- en tup messmör
- ett packer grova mackor (ni anar inte vad jag saknat det)
- The Year In Sweden, bok till värdföräldrar
- en fin ask från mamma
- hårsnoddar (haha min familj känner mig på prick)
- Foton från syster, jag ska öppna ett varje månad och klistra in i ett fotoalbum jag fick från henne. Hon är bäst!
- Två bre (ska läsa dom nu innan jag går och lägger mig)
 
Haha Isaiah åt en sur godis...
 
 

Mission Ben&Jerry´s

Har bestämt mig för att under min tid här i USA försöka mig på så många nya Ben&Jerry´s smaker jag kan! Eftersom det är billigare här och jag är ett Ben&Jerry´s freak tror jag inte det kommer bi så svårt.
Startar till helgen, over and out.




Dancing and cross country meet

Imorse gick jag upp kvart i 6, för att åka tidigare till sklan för Dance Team...och ja det var spännande. Kan säga att efter flera års balett så var det här inte direkt utmanande: Alla var i princip nybörjare, men ska fortsätta ändå. Som en kul grej!
 
Skoldagen var långsam och tröd idag för jag var så himla trött.. VI i Cross Country fick skippa sista lektionen för att åka iväg till en tävling. Trodde det skulle gå uselt med tanke på hur jag mådde MEN tcärtom. Jag slog min förra tid med 2 minuter, seriöst vad händer med Hanna Häger??!?! Om jag ska vara ärlig bryr jag mig inte så mycket om hur jag placerar mog, tycker bara det är komiskt att jag springer över huvud taget!
 
Men nu ska jag sova och tagga ny dag i sklan imorgon. Har matteprov vilket jag har en kännsla kommer gå inte så superbra. Den här gåpngen ska vi även kunna Double angle identities och Half angle identities i Trigonometry.
Wish me good luck...
 

Bild på några från Cross Country när vi hejade på Volleyball matchen förra torsdagen.
 

Homecoming dress shopping

Jag borde vara seg som en sengångare idag eftersom jag bara sov en  och en halvtimme inatt, men det är jag inte! Spenderade kvällen och  natten med Gretel och Shelby, och eftersom Gretel varit sjuk och går pa  medecin är hon hyper hela tiden så hon holl mig vaken haha.
Idag gick vi upp vid 8 tiden for att åka in till (minns inte vart det var) och gå i kyrkan. Det var spännande att se en annan kyrka an den vi brukar gå till på  söndagar. Gudstjänster här är verkligen annorlunda än i Sverige, det är  mycketmycket mer och bättre live musik, mer entusiasm och gemenskap. Men idag var första gangen jag blev lite rädd for folk var superkristna och skrek HALLELLUJA och AMEN och sträckte upp armar i luften och grät  nästan. Visst ar det helt ok att dom får gora det men tror ni hade velat se mig stå lost mitt i allt och se skraj ut...
 
Efter kyrkan åkte vi in till Iowa City för shopping efter HOMECOMING DRESSES.
Homeoming är som en mini bal nu när skolan börjat. Våran är den 1 eller 5 oktober och jag ar  jättetaggad!! Klänningarna dom har har i USA är väldigt pimpiga och inte alls min stil om man säger så.. men tillslut hittade jag en klänning  jag tyckte om. Den ar simpel och inte alls typisk homecoming, men jag  ska köpa lite smycken jag kan ha till. Är hellre mig sjalv i en klänning jag tycker om an lägger pengar på en jag inte vill ha!
 
Köpte också ny mobil idag eftersom min gamla har strulat och jag inte haft  täckning nååågonstans!! Det sugiga är att eftersom det inte är teckning  med sim-kort här borta var jag tvungen att köpa en mobil som jag inte kan använda när jag kommer hem till Sverige så köpte den billigaste, men  känns skönt att ha en fungerbar mobil i alla fall!!
 
Nu måste jag lägga mig foö imorgon ska jag upp TIDIGT för Emily hämtar upp mig 06.15 för det är min första dance practice med skolans Dance Team  imorgon bitti, ska bli jättekul!!
Här far ni lite bilder från dagen (lovar att ta kort på klännigen sen också så ni kan se)



 
 

American Breakfast

Har sovit hur gott som helst inatt. Igårkväll kollade vi på football (som varje fredag haha) men det är kul. Börjar förstå mer nu och eftersom de flesta från skolan är där blir det till en nice kväll!
Imorse skypade jag med familj vilket jag inte gjort på ett bra tag nu. Ett tips till alla som är borta i vida världen, skype och håll kontakt med vänner och speciellt familj, man mår så mycket bättre då :)

Det här var min frukost imorse, Cinnamonrolls och Coffe, mmmmm har precis lärt mig att använda deras kaffemaskin och jag bara älskar den!
P.S något som är annorlunda är att dom har frosting på bullarna istället för pärlsocker OoOo

You did not think that about me huh?!?!

NYTT REKORD FÖR MIG- idag sprang den lata klena Hanna Häger 9,6 km utan att stanna. Det trodde ni aldrig om mig vavava?? Första gången på länge jag är stolt över mig själv, härlig känsla.
 
Hittade Djungelvrål jag tagit med från Sverige och hahaha älskar reaktionerna jag fick när min värdfamilj smakade "Mamma, hanna försöker förgifta oss!!!", "AAArrgghhhh uuuh vad är det här?", "Ni svenskar är konstiga, bläääää"
Annars har jag inte gjort så mycket idag, bara busat omkring med min tokiga värdfamilj. Fixat om lite i mitt och Sophies rum för mina grejer, när det är klart lovar jag att lägga upp bilder! När jag rotade omkring i röran av crap jag har liggandes halvuppackade hittade Christian min kamera vilket resulteras med,,, :



 

Hell week

Den här veckan har vi inga tävlingar i Cross Country, istället är det hårdträning varje dag. Hela förra veckan började folk prata om Hell week och jag hade ingen aning om vad dom snackade om.... men nu mer än vet jag. GAH MINA BEN VÄRKER!
Såhär har träningen sett ut hittils:
Måndags: Vi åkte till golfbanan och sprang sammanlagt mellan 18 hål med olika pauser. Det var hur jobbigt som helst för tänk er, en golfbana är inte direkt liten och plan....
Tisdags: Vi skulle springa i 10 min åt en riktning, sen när 10 min gått skulle vi vända om och springa tillbaka på 8 min. Efter det trodde jag träningen var slut men nejnej, då skulle vi springa ännu lite till, vet inte hur långt det var men Jag var ganska så död efteråt kan jag säga!
Idag: vi var på skolans track-bana och sprang idag. 400m gånger 5. Och Mr. Eidahl (coach) tog tid och skrek på oss (jag är rädd för honom) så lat vågade man inte vara.
 
Haha trotts all denna träning hatar jag fortfarande springning lika mycket och är fortfarande lika dålig på det...
 

9/11

Idag är det 9/11 så flaggan hänger på halvstång här borta!
9/11 är inte lika uppmärksammat som jag trodde det skulle vara på min skola, vi pratade knappt om det, bara under American History. Då kollade vi på en dokumentäraktig film om det och fick sen i uppgift att antingen skriva ett brev, en sång, en dikt eller rita en bild om 9/11. Jag blev precis klar med min teckning.
 
Idag stannade jag efter Cross Country practice för att se tjejlagets volleyboll tävling. Det var riktigt kul och dom vann. Sen har jag ätit en Pop Tart för första gången idag, haha var inte riktigt min grej faktiskt, smakade bara socker....
Annars böjrar jag bli lite rädd för mig själv över hur amerikaniserad jag blir mer och mer oOoO. Imorse när jag skulle till skolan och hade bråttom var jag för lat och orkade inte knyta skorna så valde att bära Adidas tofflor på mina fossingar. KOM IGEN, alla som känner mig vet att jag aldrig skulle göra det!! (gick hela dagen och sneglade argt på mina ubervackra tofflor) Och dom var till och med för stora, nej jag måste verkligen skärpa mig nu!
 


Här är min fagra tecking hoho LOL LOL LOL
 
      Värdbror Christian och jag. Har faktiskt lärt honom lite svenska han kan Tack och Hur mår du, hahah låter så otroligt roligt när folk här borta försöker uttala svenska ord.



 

Peanut butter, will you marry me?

Har upptäckt the power of Peanut Butter,blivit beroende och har det på i princip ALLT.
(...hjälp, engelskan börjar ta sig! Satt i ungefär tio minuter och försökte komma på vad addicted var på svenska, sluatde med att jag slog upp det på Google translate. OooOOo)
 
Pratade med studievägledaren på skolan idag för jag vill byta två av mina ämnen. Biology och World Geography här är inte riktigt min grej.....
Biology vi ritar av godismaskar och hittar på låtsasnamn till dom.Sen får vi äta maskarna, end of story.
World Geography:citerar min lärare "Jag vet att det här är World Geography men helt ärligt jag bryr mig inte ett dugg om Kina, Afghanistan, Afrika eller något annat land. Kom igen, vem bryr sig om vad som händer runt om i världen. Det enda som är viktigt för mig är mitt hemland och min hemstad. Lärande av andra länder skiter jag fullständigt i, det är inte viktigt." UUuh jag blev så arg när han sa det, vad tänker gubben med???! Så jag byter hellre än sitter och ritar av Iowa kartan. Och sen så vet jag förresten vad ekvatorn är fär något.
 
Så imorgon ska jag testa på Fashion and design och Kör. Hahah kör jag vet... jag kan INTE sjunga och kommer aldrig kunna, men gör det som en rolig grej bara. Kul att testa på något nytt!
 
Här får ni bilder från igår när vi var hos Bryce och träffade på en snäll farbror som lär oss åka med en tur häst och vagn. Jag vet väldigt bonnigt men jag bor ju i Iowa... ;)



 
 

Mexican food and the theater

Idag har det inte varit en lugn söndag, vilket gör mig ingenting!
Förmiddagen spenderades hos Erins (Grahams flickvän) pappas hus och vi spelade golf och badade i dammen, det är fortfarande varmt här... antar att Sverige redan är kallt, am I right??!
Sen åkte jag, Gretel, Shelby och Bryce (Shelbys pojkvän) till Ottumwa. Vi åt på en Mexicansk restaurang och sedan gick vi på bio. GAAAAAAAH jag dör, vi såg en skräckfilm, minns inte vad den heter men det var om demoner och excorcism och sånt där. UUHUhu.....!
 
Nu ska jag sova för imorgon är det ny vecka och skola igen. Alla bilder från kvällen är på Gretels kamera så ni får en bild från dammen så länge tills hon skickat dom till mig.
XXX
 
 
 

Family photos

Igår var det som vanligt football game, och VI VANN!! Efter matchen hängde vi med några kompisar och sen sov jag hos Shelby och Gretel, Jag åt en McFlurry Reeses och yuuuuuum, love it! Som vad gäller allt annat har USA större utbud och fler smaker haha fanns hur många olika McFlurrys som helst!
 
Här får ni se lite bilder på min nya värdfamilla från ikväll, lovar att lägga upp bilder på huset snart också.
 
Christian, Erin (Grahams flickvän), jag, graham och gäst.
Erin, gäst, jag, värdmamma Antoinette och gäst.
Isaiah, Graham, gäst, värdpappa Mark och Christian.
DODDY :)HahahahHA...???



Country music

Något som är annorlunda här är musiken man hör när man sätter på radion. Seriöst, alla här lyssnar på Country och diggar det haha... intressant.
 
Tävlingen idag gick faktiskt bra, känner att det går bättre och bättre för varje gång. Som sagt, träning ger färdighet... heeh heeh. Ska kolla mina tider på tavlan utanför omklädningsrummet imorgon.
Det var svalare ute idag också vilket var skönt, mucho enklare att springa i skugga än i smoking hot sol.
Nu ska jag snart i sängs, plugga lite matte först bara. Har mattetest imorgon GAH, jättesvårt. Vi håller på med sin, cos och tan.
Men vi får ha med fusklapp, min ser ut såhär:
cos(a+b) = cosacosb - sinasinb
cos(a-b) = cosacosb + sinasinb
sin(a+b)=sinacosb+ cosasinb
sin(a-b) = sinacosb- cosasinb
tan(a+b) = tana+ tanb/1- tanatanb
tan(a-b) = tana- tanb/1+ tanatanb
...önska mig lycka till :oOoOOo
 
Bild från första skoldagen framför en riktigt amerikansk skolbuss
Lets go Night Vision!
 
 
 
 

Java Chip Frappuccino® Ice Cream Cup

Min värdmamma, kallar henne Anto, är så go. Jag berättade att jag älskar glass och att USA har så galet mycket mer olika smaker än vi har i Sverige. Så idag när jag kom hem hade hon köpt Starbucks och Ben&Jerrys. Jag åt Java Chip Frappuccino, vilket var en kaffeglass från Starbucks med chokladbitar i YUUUUUM!
 
Idag var det skola igen och träning. Imorgon är det tävling (...igen?!?!), vi har seriöst tre tävlingar den här veckan. Fast på lördag är det "fun meet". Man får en gratis t-shirt, glass och mat och så springer man i en grupp....8 km. KILL ME! Menmen får se det som en kul grej, och eftersom det inte räknas kan man gå heeehehe.
Vi åt idag efter practice, tror vi gör det varje gång dagen innan tävling vilket är mysigt!
 
Nu måste jag pluggaplugga, har två test imorgon..... gaaaaah!
Over and out.
 
Cross Country hoodie jag fick idag.
Mjukisbyxorna, skönaste ever!!
Bild från plåtning för Cross Country, fick en planch på hela teamet också och ska få några kopior jag kan ta med hem:)
 
 
 

Cross Country Meet

Skypade precis med min familj, jätteskönt att se dom igen och ser fram emot när dom kommer hit! Saknar dom så!
Nu ska jag göra mig iordning för min andra Cross Country tävling, 4 km igen... jag kommer avlida för det är jättevarmt ute idag.
Efter jag sprungit hämtar min värdpappa upp mig (uuuh vill inte att han ska se mig springa haha) för att vi ska se min värdbror Christians football game.
Imorgon börjar skolan igen och på fredag börjar dansen i skolan, hoppas det är kul!
 
Bild från förra tävlingen: Gretel, Shelby och jag.
 

Jumpsuit i love you

Kan redan berätta att jag mår bättre och imorgon ska jag skypa med familjen!
Idag var vi lediga från skolan för det är Labour Day, untzuntz och imorgon ska lärarna planera så ingen skola då heller.
 
Idag åkte jag, Gretel, Sophie (vädsyster), Anto /värdmamma) och grandmah till Ottumwa för att shoppa. Jag köpte ett par röda skinny jeans, en orange jättemysig stickad tröja, örhängen och JUMPSUIT. HaHA världens bästa köp ever, kostade bara ca 150 sek.Det är som en one piece med toffelfötter, jag köpte en zabra och Gretel en leopard.
Efter all shopping var det Cross Country träning, hard workwork. Det är tävling imorgon (...igen??) och jag ser inte fram emot det hejdundrans precis..
Kvällen avslutades hemma hos Shelbys mormor och morfar framför brasan. Det var ,ysigt och vi åt smores. YUMMIE.
 


 

Moving

Varför jag inte bloggat ett tag är för att det har varit problematiskt och jag har mått botten.
kan nu berätta att jag bytt värdfamilj, det fungerade inte emd min förra. Jag vill inte gå in på detaljer men kan säga att både jag och Gretel bytte och att de inte kommer få ha utbytesstudenter mer i framtiden. Fick också reda på efter jag bytt att alla de tidigare de haft hade bara en av över tio stannat kvar hos dem. Så jag vet inte...
Nu bor jag hos min engelskalärare i Richland. Jag har två äldre bröder, en lillebror och en lillasyster. Gretel bor fyra minuter bort hos Shelby, vilket känns bra, så vi kommer fortfarande träffas a lot!
Den här familjen vill verkligen att jag ska stanna och jag märker att de verkligen bryr sig. De har redan på bara några få dagar fått migg att må bättre och jag insåg hur mycket jag saknade "familjekänslan".
 
Nu vet ni och jag kommer fortsätta blogga som vanligt. Lovar att ta bilder på allt nytt i ett senare inlägg.
Pussar och kramar alla goa där hemma så länge <3
 

RSS 2.0